Ω! ΚΥΠΡΟΣ

Μια μουσική συναυλία με ένα πιάνο και μια φωνή, που συντονίζεται στην καρδιά και την ιστορία του λαϊκού τραγουδιού της Κύπρου. Γνωστά τραγούδια που μιλούν στην ψυχή όλων των Κυπρίων. Μια φωνή, ένα πιάνο, μια καρδιά, μια χώρα, συνδεδεμένα μέσα από τη μουσική και τους στίχους.

Σινεμά, αγάπη μου

Μια μαγική βραδιά με τα αγαπημένα σας τραγούδια από τη Χρυσή Εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου από το λονδρέζικο ντουέτο «Connie and Ronnie» και τον βραβευμένο πιανίστα και συνθέτη Ολύβιο Καραολίδη.

Κονσέρτα πιάνου

Μια επιλογή ζωντανής μουσικής παράστασης για κονσέρτα, εκδηλώσεις στη Γαλλική Ριβιέρα και όχι μόνο, με τον συνθέτη και πιανίστα Ολύβιο Καραολίδη, ο οποίος εντυπωσιάζει το ακροατήριο του με το ρεπερτόριο ορχηστρικής μουσικής.

Μαθήματα πιάνου με τον Ολύβιο Καραολίδη

Ψάχνετε για μαθήματα πιάνου; Μπορείτε να μάθετε να παίζετε πιάνο στη Νίκαια και τη Γαλλική Ριβιέρα, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την ικανότητά σας, οι αρχάριοι είναι ευπρόσδεκτοι. Δεν θα είστε αρχάριος για πολύ. Θα είστε ευπρόσδεκτοι κι απολύτως έκπληκτοι για την πρόοδο που μπορείτε να κάνετε. Κλασικό, σύγχρονο, μουσική κινηματογράφου και πολλά άλλα...

Moi, Myself & Ich

Moi, Myself & Ich είναι μια νέα θεατρική παράσταση που χορεύεται με 3 χαρακτήρες, από μια πρωτότυπη ιδέα της Julia Ledl. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Théâtre de Belleville στο Παρίσι στις 10  Νοεμβρίου 2015 στις 19:00.

Φεστιβάλ ποίησης και ταινιών ZEBRA

Ο Ολύβιος Καραολίδης συνθέτει το βιντεοποίημα Απροσδόκητα σε συνεργασία με την Λίλη Μιχαηλίδου (ποιήση/απαγγελία) και την Δήμητρα Εγγλέζου (βίντεο/σκηνοθεσία) που θα παρουσιαστεί μεταξύ 16 και 19 Οκτωβρίου 2014 στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Ποίηση σε απ'ευθείας διάλογο

Το βιντεοποίημα «Απροσδόκητα» σε μουσική του Ολύβιου Καραολίδη θα παρουσιαστεί την Κυριακή 15 Ιουνίου στο Φυτώριο εικαστικής καλλιέργειας στον Δημοτικό κήπο Λευκωσίας.

ΛΟΓΟΣ διεθνές λογοτεχνικό φεστιβάλ

Ο Ολύβιος Καραολίδης καλείται απο τον πολιτιστικό οργανισμό «Ιδεόγραμμα» να συνθέσει για το διεθνές λογοτεχνικό φεστιβάλ ΛΟΓΟΣ.

Ο Σωκράτης και τα σύννεφα

Οι Meddlers Theatre Company και Jermyn Street Theatre παρουσιάζουν το νέο έργο του βραβευμένου θεατρικού συγγραφέα William Lyons SOCRATES AND HIS CLOUDS, εμπνευσμένο από τον Αριστοφάνη.

Έναρξις

Ένας συνθέτης, ένα πιάνο και η παράσταση αρχίζει! Το νέο Σατίρικο Θέατρο ανοίγει αυλαία και υποδέχεται στη σκηνή τον Ολύβιο Καραολίδη και τη μουσική παράσταση ΕΝΑΡΞΙΣ.